Soulcollage® ‘Ik en mijn familie’

Bewerkt IMG_3173In de cursus ‘ik en mijn familie’ maak je met de SoulCollage®methode kaarten van jouw familie. Op de kaarten kunnen jouw familieleden met echte foto’s  verwerkt worden, maar ook kunnen willekeurige afbeeldingen van personen jouw familieleden representeren. D.m.v. de kaarten vertellen deze familieleden jou een verhaal dat inzicht geeft. Ze kunnen je verrassende adviezen geven. Doordat je intensief met een kaart bezig bent ontstaat er een nieuwe verbinding met het familielid. SoulCollage® is een toegankelijke manier om uitdrukking te geven aan wat er in jou leeft. Kaarten worden in stilte gemaakt zodat de afbeeldingen intuïtief gezocht kunnen worden en de creativiteit kan stromen. Bij de SoulCollage®workshops geeft het proces om de kaart te lezen een extra dimensie.

Kaarten maken is plezierig. Iedereen kan het. Afbeeldingen kun je knippen, scheuren, je mag heel precies werken of heel grof, alles is goed. Je maakt je eigen kaartenverzameling waarmee je jezelf kunt inspireren. Uit mijn eigen stapel trek ik iedere dag een kaart en ik lees dan wat deze kaart mij die dag te vertellen heeft. Ik ervaar het als troostend, inspirerend en stimulerend. In een kleine en vertrouwde groep met gelijkgestemden is het fijn om te delen en om verdieping te ervaren. Je leert je familie, maar zeker jezelf weer meer kennen.

Voordat je de verdiepende cursus ‘ik en mijn familie’ gaat volgen is het raadzaam de Introductiecursus SoulCollage® te volgen.

Kosten: € 120,00 per persoon. Meld je je samen met een tweede persoon aan, dan krijg je beiden een korting van € 20,00 per persoon.
Aanmelden: dat kan hier
Procedure: Nadat je je aangemeld hebt, ontvang je bericht met alle informatie die je nodig hebt.

Reacties zijn gesloten.