SoulCollage® Introductieworkshop

Bewerkt IMG_3200Bij SoulCollage® maak je kaarten door middel van de collagetechniek. De afbeeldingen zonder teksten komen uit tijdschriften. Het is knippen en plakken op een ontspannen, creatieve en intuïtieve manier. In het tweede deel van de workshop leer je jouw kaart te ‘lezen’. De kaarten vertellen iets over jouw persoonlijkheid. Het verschaft jou inzicht over jouzelf. Jij hebt een verhaal over jouzelf gemaakt, een verhaal dat verteld wil worden.

Iedereen kan SoulCollage®kaarten maken. Het is vooral het plezier en de creativiteit dat mensen aanspreekt. In de introductieworkshop maak je twee tot vier kaarten, wellicht een begin van een hele serie. Een serie kaarten kun je gebruiken om jou adviezen en inzichten te geven. Je maakt kennis met de gedachte achter Soulcollage®.

Een introductiebijeenkomst duurt drie uur. Je hoeft niets mee te nemen, al het materiaal is aanwezig. Het tijdstip is van 9.30 uur tot 12.30 uur. De kosten zijn € 30,00 per persoon per keer. Als je je samen met een ander aanmeldt, dan krijgen jullie beiden € 5,00 korting.

De eerstvolgende workshop is op 13 augustus 2016

Aanmelden kan hier.

Bladwijzer maken Permalink.

Reacties zijn gesloten.