SoulCollage®Schiedam

SCkaartenSoulCollage® is een ontspannen en prettige manier om via de collage-technieken eigen, persoonlijke kaarten te maken, die jou wat te zeggen hebben. De afbeeldingen zonder teksten komen uit tijdschriften. Het is knippen en plakken op een creatieve en intuïtieve manier. In het tweede deel van de workshop ‘lees’ je jouw kaart. Je kaart vertelt iets over jouw persoonlijkheid. Het verschaft jou inzicht over jouzelf. Jij hebt een verhaal over jouzelf gemaakt en dat verhaal wil verteld worden.

Iedereen kan SoulCollage®kaarten maken. Het gaat in de eerste plaats om het plezier en de creativiteit. Soulcollage®Heb je de smaak te maken, dan kun je series kaarten maken: je eigen engelenkaarten, je eigen familie of gezin uitbeelden of gedenken, dierenkaarten die voor jou een betekenis hebben, archetypen die als raadgevers optreden, kaarten uit de natuur. Als je je kaarten leest, komt je altijd wel een inzicht of advies tegen.

De eerstvolgende workshop is de introductieworkshop “Wat je plakt dat ben je zelf”  Je maakt één of twee kaarten. Je maakt kennis met de gedachte achter Soulcollage®. Deze workshop kost €25,00 en valt in het Landelijke Soulcollageweekend, op de zondag: 26 maart 2017.  Je ontvangt alle verdere informatie die nodig is, als je je per mail hebt aangemeld. Je kunt je hier aanmelden. Wil je er even bijzetten of het voor de ochtendworkshop (10 – 12) of middagworkshop (14 – 16) is? De locatie is in Schiedam bij Tekenpraktijk Margot Postma.

Soulcollage®Schiedam  wat je plakt dat ben je zelf

 Soulcollage

SoulCollage®

Reacties zijn gesloten.