Samen Kleuren

‘Samen Kleuren’ is op de Markt! Vandaag (21 juni 2017) heeft de drukker de kleurboeken afgeleverd bij het Centraal Boekhuis en op mijn eigen adres. Het kleurboek is klaar! Vanaf 23 juni kan het verkocht worden via boekhandel en Bol.com. Ook via mijzelf kunnen de boeken verkocht worden. Het dunne boekje (de Basis) (42 pagina’s) kost € 9,95. Het dikke kleurboek (The Original) (120 pagina’s) kost € 24,95.

Geef via dit contactformulier aan wat je wilt bestellen en hoe je het wilt ontvangen.

ISBN 978-90-827043-03 Samen Kleuren de Basis € 9,95
ISBN 978-90-827043-10 Samen Kleuren Original € 24,95

  1. Mogelijkheid 1:  Per PostNL plus extra portokosten.
  2. Mogelijkheid 2: ik kom het ophalen
  3. Mogelijkheid 3: ik kan het ergens anders ophalen

De tekst hieronder staat op online verkoopwebsites, zoals Ako en Bol.com.

‘Het SamenKleuren-kleurboek voor met z’n tweeën (the Original) is het oorspronkelijke kleurboek en het uitgebreide zusje van SamenKleuren-kleurboek de Basis. Margot Postma schildert, kleurt en tekent sinds 2014 in een verzorgingstehuis in Vlaardingen met dementerenden. Haar tekeningen zijn nu gebundeld omdat Margot ze onder een groter publiek wil verspreiden. Haar droom is dat veel ouderen en dementerenden samen met een familielid, vrijwilligster of mantelzorger een paar uurtjes aan tafel in een ontspannen sfeer samen gaan kleuren. Wanneer gesprekken niet meer vanzelfsprekend zijn kan een samen-doe-activiteit uitkomst bieden. Contact is altijd en voor iedereen fijn. Nieuwe ervaringen en inzichten leren ons, dat muziek en kunst en bewegen onze hersenen activeren en dat we ons beter gaan voelen.

De eerste 42 bladzijden zijn dezelfde als SamenKleuren-Kleurboek de Basis. The Original bevat bovendien 78 bladzijden met nieuwe, ook geometrische tekeningen met eveneens veel ingekleurde voorbeelden.

Beide boeken zijn samengesteld uit de tekeningen die Margot wekelijks maakte in het verzorgingstehuis in Vlaardingen. De geometrische uitgangspunten van de tekeningen zorgen actief en passief voor uitdagingen voor degene die kleurt. Met kijken en draaien en tellen en keuzes voor kleuren worden de hersenen geactiveerd en alleen al het kijken naar kleuren geeft arrousment, opwinding . En door deze opwinding komt er activiteit, want mensen willen méér van dat heerlijke goedje, ongeacht hun mentale gesteldheid of ouderdom’.

Reacties zijn gesloten.