Herfst – Cursus inkleuren voor volwassenen Schiedam

Cursus inkleuren voor volwassenen – Schiedam

bewerkt IMG_2952 kleurLeer jouw kleurpotloden optimaal te gebruiken. In 4 dagdelen leer je ‘streeploos’ inkleuren, schaduw en diepte aanbrengen, geleidelijke overgangen maken en kleuren mengen. Je leert heel dik en vet te kleuren, maar ook heel luchtig en licht.

We starten met een herfstsfeer, net zoals het buiten op dat moment is. De tweede, derde en vierde bijeenkomst zullen we kleuren met het palet van de kleuren van herfstbomen, vallende bladeren, bruin, rood, mosgroen, olijfgroen, ideaal om kleuren te mengen.

Het gebruik van materiaal is inbegrepen. Je mag allerlei merken (Lyra, Karisma, Derwent, Bruynzeel, Caran d’Ache, Faber Castell) kleurpotlood uitproberen en je leert zodoende de kenmerken van potloden in het algemeen en specifiek. Hoe vetter het potlood, hoe beter het z’n pigment afgeeft. Ook werken we op verschillende papiersoorten, zodat je daarin ook de verschillen ontdekt.

De cursus omvat 4 dagdelen op de dinsdagochtend van 10.00 uur tot 12.30 uur.  Voor de cursus betaal je € 100. Er kunnen maximaal 6 personen deelnemen. Opgeven kan telefonisch: 010 – 7515231 of hier of via de aanmeldknop rechts bovenin.

Herfst – Cursus inkleuren voor volwassenen Schiedam

Reacties zijn gesloten.