Gelliplate verovert Nederland

Gelliplate, collage. plottermachine, stencils, toververf, sjablonen.

Op zaterdag 3 januari 2015 is er een kennismakings-workshop met de gelliplate. Een gelliplate is een gelatineplaat, waarmee je monoprints kunt maken.

In de workshop, die van 10.00 – 13.00 uur duurt maak je kennis met de gelliplate en met de principes die erbij horen. Op een gelliplate werk je met sjablonen en mallen en kun je structuren en texturen meegeven.

De techniek die er bij hoort is: mixed media. We gebruiken dus verschillende verfmaterialen op verschillende ondergronden. De workshop kost € 30,00, inclusief gebruik van materiaal. Heb je daarna de smaak te pakken, dan kun je je inschrijven voor de cursus werken met de gelliplate, die maandagavond 12 januari 2015 van start gaat op 5 keer een maandagavond om de veertien dagen.

Inmiddels is de workshop van 3 januari vol.  De tweede mogelijkheid waarop deze aantrekkelijke kennismakingsworkshop zal plaatsvinden is op 6 januari 2015, dit keer van 9.30 – 12.30 uur. Meld je aan en kijk rechts bovenin bij het kleine menubalkje bij aanmelden.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.